Wednesday, December 31, 2008

Ketuanan Rakyat!!!!


Kami Menentang ketuanan melayu yang ketinggalan zaman...kami menentang ketuanan Melayu yang bersifat perkauman. Pakatan Rakyat adalah pakatan yang mempunyai ideologi politik yang melampaui ideologi kaum dan agama. Pakatan rakyat juaga menentang ketuanan sesuatu agama yang menjadi lebih dominan dari agama-agama lain. Kami memperjuangkan semua kaum dan agama adalah sama... NO to Ketuanan Melayu...NO to Ketuanan Islam... HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!! HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!!HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!!HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!!HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!!HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!!HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!!HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!!HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!!HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!!HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!!HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!!HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!!HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!!HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!!HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!!HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!!HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!!HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!!HIDUP Ketuanan RAKYAT!!!!! hidup Anwar dan Kit Siang!!!
**Fakta eksklopedia: Konsep ketuanan Rakyat ialah dimana Rakyat adalah tuan segala2nya. melebihi segala-galanya...majoriti Rakyat akan menjadi penentu hukum dan undang-undang..tak kiralah siapa rakyat itu samada rakyat Gay, kafir atau munafik. Jika majoriti rakyat ialah kafir maka hukum kafir akan ditegakkan mengikut arahan tuan negara tersebut (rakyat). Jika mojoriti Rakyatnya berfikiran berzina adalah halal~maka hukum berzina adalah halal. Itulah konsep KETUANAN RAKYAT yang didukung oleh Pakatan Rakyat yang dipelapori oleh ANWAR IBRAHIM.

2 comments:

GOMO said...

SEMEMANGNYA PAKATAN BELA BABI RAKYAT INI HANYA UNTUK KAUM CINA DAN INDIA SEMATA-MATA. MEREKA SEBOLEHNYA NAK JAGA HATI BANGSA LAIN. BAGI MEREKA MELAYU TIADA APA-APA. TAPI LIHAT KEBANGKITAN ORANG MELAYU... BERMULA DI MELAKA!!!!
AWAS

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI